CABELL

FANGS

Un dels nostres pilars fonamentals i la base de voler ser respectuosos amb les persones i l’entorn, es la nostra especialització en Coloracions Orgàniques, fetes amb minerals i extractes de plantes. 

Aporten proteïna, força i lluentor al cabell i calmen el cuir cabellut de possibles alteracions

EN BLANC - NO TOCAR

DIAGNÒSTIC DE SERVEI

És essencial per a oferir un servei personalitzat i satisfactori a cada client. Aquest procés comença amb una conversa entre l’estilista i el client, a on es tracten preferències, expectatives i qualsevol preocupació sobre el cabell.

RENTAT DERMOCAPILAR

Comença amb una desintoxicació del cuir cabellut seguida d’una emulsió netejadora i un massatge calmant al cuir cabellut.

PENTINAT

Desenvolupem diferents mètodes de pentinat i assecat segons les tendències i canons actuals. Sempre amb el màxim respecte per la fibra capil·lar.

TRACTAMENT CAPILAR

Som experts en problemes capil·lars i tenim cura de la salut del teu cabell. Trobarem la manera d’ajudar-te.

TALLAT PERSONALITZAT

No hi ha dos talls iguals, tot és únic i fet per a tu.

EN BLANC - NO TOCAR

COLORACIÓ CREATIVA

Combinem diferents tècniques, utilitzant totes les eines com els Fangs Originals, Fangs Gold, Difuminador Solar o Pigments al Oli, sense fer malbé la estructura del cabell respectant la seva naturalitat i multitonalitat.

“Cap servei de coloració pot basar-se en espatllar i després reparar lo espatllat, no és ni lògic ni ètic.”

REFLEXES

Treballem diferents tècniques per crear el ros desitjat, amb diferents tonalitats, aportant llum a la cara i donant una estètica molt natural.

FORMA

Tractament Aminoproteic: Modifiquem i emplenem la estructura del cabell fent una fibra capil·lar cohesionada i un allisat i moviment naturals

Protocol Soft: Reduïm l’encrespament i obrim el ris

MÈTODE CURLY

És una filosofia i un estil de vida que es fonamenta en el respecte total cap al nostre cabell. No es tria néixer amb el cabell ondulat, arrissat o afro. Hem de abraçar la naturalesa del nostre cabell, tractar-lo amb productes que respecten la salut i gaudir de tot el seu potencial. 

ESTÈTICA

ROSTRE

Ens basem en Bioteràpies Facials de tot tipus per tal d’oferir-te el que millor s’adapta a la teva pell. Comptem també amb diferents serveis per a celles, pestanyes i de maquillatge.

COS

Un cop més confiem en bioteràpies per oferir-te el millor pel teu cos. Aquestes les complementem amb rituals d’aigua, tractaments corporals de llum i altres bioteràpies específiques per mans, peus i cames.

EN BLANC - NO TOCAR

BIOTERÀPIES FACIALS

Tractaments totalment personalitzats (Antiaging, Il.luminant, Sensitiu o Detox) en el que treballarem amb tríades de producte per aconseguir els millors resultats, aportant millor hidratació i permeabilitat  a la dermis. Utilitzarem l’element Ventosa fent un massatge facial amb efectes rejovenidors i reafirmats.

DISSENY CELLES I PESTANYES

Podem dissenyar i redefinir les celles i pestanyes per millorar la teva aparença i fer que els teus ulls destaquin. Creiem que en son un potencial clau en la teva bellesa.

Lifting de pestanyes, laminat de celles i tint de celles i pestanyes.

MAQUILLATGE

Utilitzem colors que realcen la teva bellesa i s’adapten al teu to de pell i a l’outfit que triïs pel teu dia especial. Busquem compatibilitzar funcionalitat, les teves preferències i allò que més et convé.

EN BLANC - NO TOCAR

BIOTERÀPIES CORPORALS

Tractaments dirigits a les necessitats de cada client: eliminen toxines, eviten la retenció de líquids, equilibren la energia del cos i redueixen els nivells de estres. Harmonitzen, desbloquegen i aporten benestar. Treballem amb tríades de producte per aconseguir els millors resultats per a la dermis. Utilitzem elements de fusta (maderoteràpia) aconseguint modelar i tonificar el cos, reactivant la circulació i reduint la cel·lulitis. Els resultats son immediatament visibles. 

BIOTERÀPIA MANS / PEUS

Realitzem manicura completa, que inclou exfoliació, hidratació, retirada de cutícules i esmaltat, podent triar si aquest es vol clàssic o semipermanent. 

Oferim també una pedicura completa que inclou exfoliació, hidratació, retirada de cutícules i esmaltat, podent triar si aquest es vol clàssic o semipermanent.

DEPILACIÓ

Utilitzem cera tèbia de mel de abella i cera calenta hipoalergènica.

UNA OCASIÓ

ESPECIAL?

Som expertes en preparació de núvies i
aconseguir que el teu gran dia sigui el millor.

logo marta farran

www.martafarran.com

Contacta’ns!

Reserva via Whatsapp o al telèfon:

Humbert Torres

973 244 299

Magí Morera

973 672 838

HUMBERT TORRES, 21, LLEIDA

Dilluns i dimarts: 09.30 - 13.30

Dimecres: 09.30 - 16.30

Dijous: 09.30 - 19.00

Divendres: 09.00 - 19.00

Dissabte: 08.00 - 13.30

MAGÍ MORERA, 30, LLEIDA

Dilluns i dimarts: 09.30 - 13.30

Dimecres: 09.00 - 16.30

Dijous i Divendres: 09.30 - 19.00

Dissabte: 08.00 - 13.30

KITDIGITAL_MartaFarran